29 Eylül 2008

Bayramınızı kutlar, her gününüzün, bayram tadında geçmesini dilerim.



Sevgili okurlar,

Bir bayram mesajı yazacaksınız veya bir bayram tebriği göndereceksiniz sevdiklerinize. Niçin zorlanıyorsunuz? Niye bu kadar düşünüyorsunuz? Yazacağınız kelimelerin sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor ki. Ama yine zorlanıyorsunuz, bu kelimeyi mi kullansam, yoksa diğer kelimeyi mi?

Ne farkeder ki? Bayramın adı şu olmuş veya bu olmuş. Önemli olan bayramın topluma vereceği mesajlar değil mi? Bu mesajlar en fazla ihtiyacımız olan, barış, kardeşlik, birbiri ile kaynaşma, özellikle de çocukları sevindirmek değil mi? Ne var bunda? İsteyen, Şeker Bayramı, dileyen de, Ramazan Bayramı dese kıyamet mi kopar?

Ben, hiç bir ayırım gözetmeksizin bu güne bayram diyen, bayram olduğunu içinde hisseden herkesin, bayramını kutluyorum. Ne olur, bu bayramda kendinize ve karşınızdakine önem verin, dikkat edin. Bu bayramda yolculuk yapanlar, iki kat dikkatli olun, size ve sevdiklerinize bir zarar gelmesin.

Herkese, esenlik ve mutluluk dileklerimle, nice bayramlara... sevdikleri ile birlikte.

Sevgiyle kalın...

1 YORUMLAR :

TILSIM dedi ki...

Arzucum güzel düşünce ve dileklerin için teşekkür ederim.Bende başta senin ve ailenin,tüm dostlarımın,tüm içinde bayram coşkusu yaşayanların bayramını en içten dileklerimle kutlar, daha nice bayramlar da birlikte olmak dileğiyle.
sevgiyle kalın....

EkleBunu Sosyal Paylaşım Butonu