01 Ocak 2009

Web siteniz veya blogunuz için sanal operatör...

Müjde ! Müjde ! Müjde ! Web sitenizin veya blogunuzun ziyaretçileri için, sanal temsilcilik açmak istemez misiniz? Eğer cevabınız; "Evet isterim" olduysa, sizin yerinize ziyaretçilerinizin sorularını cevaplayacak olan "Sanal operatörünüz" işte burada. Hem de ücretsiz olarak. :)

Sanırım, aranızda Merve'yi tanıyanlarınız vardır. "Hangi Merve?" diye sorduğunuzu duyar gibi oldum. Botégo'nun ürettiği, "Merve'yi Tavla" isimli bir uygulama. Botégo şimdi de, web sitesi ve blog sahiplari için, ücretsiz sunulan bir uygulama geliştirmiş. Daha doğrusu geliştirme kısmı siz web sitesi ve blog sahiplerine bırakılmış. Uygulamaya sınırsız etiket (yani soru) girişi yapabiliyorsunuz. Bu sorulara verilecek cevapları da kendiniz belirliyorsunuz. Sonuçta, sitenizde 7/24 sorulara cevap veren, süper bir sanal operatörünüz oluyor.

Bu sanal operatörünüzü sitenize çeşitli arama motorları ile gelen ziyaretçilerin, sitenizden bilgi almak için soracakları soruları cevaplaması için kullanabilirsiniz. "Sık Sorulan Sorular" gibi bir uygulama için kullanabilirsiniz. Biraz daha ayrıntı isterseniz, bu uygulama ile ilgili haberi okuduğum siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Ben şimdiden sanal temsilcinizi güle güle kullanın diyorum.

Sevgiyle kalın...

4 YORUMLAR :

Üfürükten Prenses dedi ki...

senin kızla kavga ettim ben ehi ehi :)

Arzu Breda dedi ki...

Prenses, o kavga etmeyi bilmez ki... Henüz kavga etmeyi öğretmedim... :)))

pRncfRn dedi ki...

Ne işe yarııcakmış ki bu çok gıcık merve :p

Arzu Breda dedi ki...

Sinir etmeye yarıyor..!

EkleBunu Sosyal Paylaşım Butonu